Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon enkelband

Getachyoniseerde™ enkelband voor een 360 graden genezing of ondersteuning aan de enkel.
€ 49,00
Formaat:

De enkelband kan preventief worden gebruikt bij intensief sporten, na operaties voor een spoedig herstel en bij diverse klachten aan de enkel zoals ontstekingen, verrekkingen, artritis, artrose, en vocht. De tachyon enkelband heeft een diepgaand effect doordat deze de energievelden van de enkel rondom in balans brengt. Door de energievelden in balans te brengen, kan het lichaam breuken, kneuzingen, zwellingen, ontstekingen en andere aandoeningen versneld helen.

Daarnaast is de enkelband prima inzetbaar bij hardlopen, voetballen, tennissen, skieën en diverse andere sporten waarbij de enkels intensief worden belast. De getachyoniseerde enkelband zorgt voor een langer uithoudingsvermogen van het lichaam, voorkomt verrekking en beperkt schade wanneer zich een ongeval voordoet.

Extra

De kans op snelle heling neemt toe indien de band wordt gebruikt met getachyoniseerde silicagel voor optimalisering en vitalisering van spier- en botweefsel, getachyoniseerde panther juice voor behandeling van zwellingen en kneuzingen en getachyoniseerde ultra-freeze voor het koelen van ontstekingen. Daarnaast wordt de werking vele malen versterkt in combinatie met een glascel of microdisk onder de band.

Maattabel

Extra small 20-23 cm.
Small 23-25 cm.
Medium 25-28 cm.
Large 28-30 cm.

Meet, om de beste pasvorm te bepalen, met een meetlint de omtrek van de enkel op de smalste plaats. In bovenstaande tabel kan de  bijbehorende maat worden gevonden. De enkelband moet niet te strak zitten zodat deze zowel overdag als 's nachts kan worden gedragen zonder te knellen of te irriteren.

Gebruik

Voor een optimaal resultaat is het het beste de enkelband zoveel als mogelijk te dragen, bij voorkeur 24 uur per dag, tot twee dagen nadat het gebied vrij van symptomen is.

Onderhoud

Voor een langere levensduur en behoud van de rekbaarheid en de kwaliteit van de stof, kan de enkelband het beste met de hand en een milde zeep in handwarm water worden gewassen. De enkelband is op submoleculair niveau veranderd, waardoor deze een permanente antenne voor tachyon deeltjes is en ook na ontelbare wasbeurten zijn werking blijft behouden.

star
  1. Image
    Linda - Enkelbanddinsdag 6 februari 2024

    Top kwaliteit maar een maatje groter na het passen is wijs. Na enige tijd aan kunnen de randen gaan knellen.

    Ideaal toen ik uit het gips kwam na een gebroken voet!

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen