Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


TLC bars travel

De best betaalbare, professionele TLC bars van Advanced Tachyon Technologies.
€ 527,00  
Nog niet beoordeeld
SKU: 3478 Category:

Net zo krachtig als de TLC bars de Luxe, alleen kleiner in doorsnede, lichter in gewicht en daarmee ook gemakkelijk mee op reis te nemen. De reis TLC's worden geleverd in een beschermde reisverpakking.

In de handen van een ervaren tachyon genezer, zijn de (reis)TLC bars hét middel om het hele lichaam weer aan te sluiten op de universele levensenergie en daarmee aftakeling, ziekte, vermoeidheid, veroudering en depressie om te buigen naar gezondheid, verjonging en levensvreugde.

In handen van een ervaren heler die kennis heeft en weet heeft van de complexiteit van het menselijk energetisch systeem en die weet hoe de balans wordt hersteld, zijn het onbetaalbare hulpmiddelen, bijna wondermiddelen. Herstel- en helingsprocessen voltrekken zich in een recordtempo. Mits goed gehanteerd.

Worden de bars verkeerd gebruikt, dan nog kan er niets fout gaan. Het enige wat er gebeurt, is dat de werking minder snel en minder krachtig is. Onthoud dat je met tachyon nóóit schade kunt aanrichten omdat de subtiele organiserende energievelden van het lichaam zélf de benodigde frequentie aan de tachyon onttrekken.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen