Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


ULTRA liberty belt X

De ultieme en meeste krachtige bestrijder van rug- en/of buikproblemen. De libert belt X bevat zes ultra disks van 10 cm.


€ 396,00  
Nog niet beoordeeld

De disks in de liberty belt X zijn speciaal bedoeld voor gebruik in deze gordel en passen precies in de daarvoor bestemde vakken.

De liberty belt is ontwikkeld om rugklachten tegen te gaan tot zelfs op te lossen, maar wordt tegenwoordig ook veel gebruikt door sporters, helers en mensen die gevoelig zijn voor 5G straling. Voornamelijk omdat gebruikers een enorme toename van het energielevel en het uithoudingsvermogen ervaren.

De liberty belt X is één van de krachtigste tools ooit gecreërd. De belt dekt het hele rug- en buikgebied en is daarmee heilzaam voor een reeks uiteenlopende klachten; van baarmoeder, darmen, nieren en lever tot rugproblemen.

De ultra disks zijn alleen bedoeld voor gebruik in de belt. De neopreen gordel is ontworpen voor maximaal comfort en is gemakkelijk dag en nacht gedragen. De in de tailleband ingenaaide zakken houden de disks perfect op hun plaats. De gordel zelf is niet getachyoniseerd.

Afmetingen

De liberty belt past elke taille tot 112 cm.

Gebruik

Draag de liberty beltl liefst dag en nacht tot de klachten minimaal drie dagen verdwenen zijn. Wanneer een volledig herstel niet mogelijk is, de liberty belt zo veel als mogelijk dragen om pijn en ongemak te reduceren tot een dragelijk niveau. Let er op dat de ultra disks precies het te behandelen gebied bedekken. Dat werkt het meest direct.


Haal de ultra disks niet uit het plastic!

Behalve voor de meest voor de hand liggende problemen, is de liberty belt ook te gebruiken voor allerlei andere doeleinden zoals op de zitting van de autostoel, in bed, onder het hoofdkussen, als extra energetisch middel bij healings of schoonheidsbehandelingen, onder het kussentje van de honden- of poezenmand, bij sportprestaties etc.

Wasvoorschrift

Voor een langdurig behoud van de gordel, wast u deze met een milde zeep met de hand. De ultra disks verwijderen voor u gaat wassen. Niet in een wasmachine of droger drogen.

Extra

De liberty belt X wordt geleverd met zes disks, die zijn ingeseald: 2 x 2 en 2 x 1. De disks horen alle zes in het bredere gordeldeel waarin ze worden geleverd. De discs zijn per twee en per 1 geseald om verschuiven te voorkomen. De disks passen hier precies in de ingenaaide vakken en zitten per drie naast elkaar. De onderste en de bovenste rij disks, liggen enigszins over elkaar heen.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen