Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


5G freedom hanger

Hanger voor maximale bescherming tegen 5G en andere vormen van straling.
€ 234,00
kleuren freedom hanger:

Vernuftige hanger, speciaal door David Wagner uitgevonden om jezelf maximaal te beschermen tegen de straling van 5G zendmasten. De 5G hanger is uniek in zijn soort en bestaat uit twee verticale tegengestelde en in verschillende groottes bewerkte kristallen met daartussen een luchtruimte. De uitgesneden letters TACHYON laten het bovenste kristal zien. De huls van chirurgisch roestvrij staal zorgt er voor dat de kristallen beschermd zijn en je lang plezier kunt hebben van je hanger.

Door de vernuftige en vernieuwende constructie ben je optimaal beschermd tegen 5G, maar houd er rekening mee dat zo'n krachtig instrument ook processen van loslaten, veranderen en ontgiften kan oproepen.

Gebruiksaanwijzing

 • De bovenkant van de hanger is open; ga er niet mee in het water.

 • Aanbevolen wordt om de hanger, wanneer je deze niet draagt, verticaal op te hangen. Hang de hanger bijvoorbeeld in een kast.  

 • Wees je er bewust van dat je een krachtig instrument om je nek draagt. Bouw het gebruik langzaam op en verleng de draagtijd wanneer je voelt dat je lichaam zich aan de energie aanpast. Normaal eindgebruik is om de 5G freedom pendant de hele tijd te dragen en er zelfs mee in slaap te vallen.

 • In het begin kan het zijn, dat je je soms niet prettig voelt vanwege de hanger. Stress dan niet. Het maakt duidelijk hoe krachtig de tachyon 5G-hanger werkt en doorwerkt. Als je op enig moment behoefte hebt aan een pauze, luister daar dan naar en draag de hanger tijdelijk even niet. De neveneffecten zullen snel verdwijnen. Probeer het daarna opnieuw. Elke keer dat je de 5G freedom hanger draagt, wordt er een nieuw niveau bereikt. Uiteindelijk zal de energie tijdens het dragen niet langer merkbaar zijn. Vanaf dat moment kun je achterover leunen in de wetenschap dat je niet alleen volledig beschermd bent tegen de verstorende 5G energie, maar ook dat je door de groeistappen die je hebt gezet ontspannen kunt mee-evolueren met het leven zelf.

Gratis ketting

Er wordt een gratis ketting bij de hanger geleverd. Service vanuit Advanced Tachyon Technologies. De ketting is niet van zilver en de uitvoering kan variëren afhankelijk van de voorraad. Aan de gratis ketting kunnen geen rechten worden ontleend bij beschadiging of breuk.

Lengte 43 mm. vanaf de basis tot de bovenkant
Breedte 10 mm.
Gewicht 17 gram (zonder de ketting)
star
 1. Image
  Pauline - Bijzondere hangerwoensdag 28 februari 2024

  We hadden al een tachyon bol in huis van een ander merk, wat ook goed werkt.
  Maar ik wilde ook buiten beschermd zijn en deze (ik heb de zilverkleurige) sprak me aan.
  Ik heb hem nu, eigenlijk al snel vanaf het begin,
  permanent om.
  Waarschijnlijk omdat ik al gewend was aan tachyon, ging dat goed.
  Ik vind het een zeer plezierige en bijzondere hanger.
  Ik kom steeds dichter bij mezelf en voel steeds beter wat goed voor me is.
  Mijn gezondheid, welzijn en energie nivo zijn stukken verbeterd!

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen