Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Opaal (acupressuur) cellen 13-15-24 mm.

De getachyoniseerde glascellen zijn speciaal ontworpen om direct op een specifieke plek op het lichaam te gebruiken. De glascellen hebben een dubbele werking: er stroomt tachyon energie uit de bolle zijde, terwijl deze tevens dienst doet als acupressuur middel. Een dubbele werking op één en dezelfde klacht, waarbij de tachyon de subtielere energievelden in balans brengt en het acupressuurpunt de grofstoffelijkere  energiebanen zoals meridianen en de daarmee verbonden organen of lichaamsdelen opschoont en in balans brengt.
Prijs vanaf : € 18,95
Nog niet beoordeeld
grootte opaalcel:

Als een biologisch systeem - zoals je lichaam - een verstoring heeft, dan zorgt de opgeplakte tachyon cel dat op die specifieke plek de harmonie in de energievelden wordt hersteld, waardoor het lichaam zich gaat vernieuwen aan de hand van zijn oorspronkelijke (gezonde) blauwdruk. Tachyon draagt dus heel direct en doeltreffend bij aan je zelf genezend vermogen, maar alleen wanneer je het hele te behandelen gebied met getachyoniseerde cellen beplakt. Een huidtumor bijvoorbeeld dient volledig met getachyoniseerde producten te worden beplakt voor een optimaal resultaat.

Een andere, krachtige methode is, om twee cellen exact tegenover elkaar op het te behandelen gebied te plakken. Twee exact tegenover elkaar geplaatste cellen, creëren met elkaar namelijk een derde veld, het zogenaamde neo veld. Dit neo veld ontstaat door het op elkaar botsen van tachyon deeltjes en heeft als prettige bijkomstigheid dat het een 360 graden effect creëert. De plaats waar de tachyon cel geplakt is, levert dus direct ongeveer 1,5 meter tachyon energie (met een doorsnede van de grootte van de cel, bijvoorbeeld 24 mm.), maar wordt daarnaast in een bel van energie geplaatst door de tegenover elkaar geplakte cellen. Op die manier creëer je dus heel eenvoudig een 360 graden werking van tachyon energie, met als krachtcentrum de cel op de huid.

De getachyoniseerde cellen zorgen ervoor dat eerst de energievelden worden hersteld, waarna via de herstelde velden het lichaam zichzelf kan gaan helen. Een proces waarbij het zaak is, de cellen zo vaak als mogelijk opgeplakt te houden en alleen af te doen om te douchen. Wanneer het lichaam volledig genezen is, de cellen nog enkele dagen ophouden om het proces zeker te stellen, daarna kan het lichaam zich zelf weer gezond houden en heb je geen cellen meer nodig.

De tijd die het lichaam nodig heeft om te herstellen, verschilt per persoon. Elk mens is uniek en elk biologisch systeem heeft zijn eigen unieke timing. Zorg dus goed voor jezelf, neem gezonde voeding tot je, denk positief en wees je bewust van alle gedachten en handelingen die je uit je goede gevoel halen. Hoe bewuster je bent van de invloed die je op je eigen systeem hebt, hoe sneller het proces van genezing zal verlopen.

Behalve voor genezing,  kunnen de getachyoniseerde glascellen voor oneindig veel meer doeleinden worden gebruikt. Er zijn mensen die een cel op hun derde oog plakken tijdens het mediteren, er zijn atleten die hun sportprestaties verbeteren door microdisks op hun longgebied aan te brengen en simpel, maar uiterst doeltreffend: plak eens een getachyoniseerde glascel ter hoogte van je thymusklier om je immuunsysteem volledig te herstellen. Effectief bij verkoudheid, uitputting, burn-out en andere ziekten die het gevolg zijn van een slecht functionerend immuunsysteem.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen