Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Opaalcel 32 mm.

De grootste opaalcel. De energie stroomt uit de bolle zijde.
€ 26,50  
Nog niet beoordeeld

Studies hebben aangetoond dat tachyon energie negatieve entropie (het verval van de materie) tegengaat en dat tachyon disks en cellen een bijdrage leveren aan het omkeren van een ziekteproces.

De driehoek opaalcellen zijn de grootste glascellen. De energie stroomt uit de bolle zijde van de driehoek. Doordat deze bolle zijde redelijk plat is, is deze gemakkelijk op het lichaam te bevestigen.

Plak de driehoek met de bolle zijde op de plaats waar je heling wilt brengen; dat kan een wondje zijn, een pijnlijke plek, een trigger point, acupressuur punt of een meridiaan punt. Omdat de driehoek redelijk plat is, kan deze vrij gemakkelijk op het lichaam worden bevestigd en gedragen.

Bij gebruik van de cellen op een zieke plek of een gebied wat niet in balans is. Houd de cel opgeplakt tot drie dagen nadat alle klachten verdwenen zijn.

Zo lang de cel op het lichaam geplakt zit, brengt het op die plek tachyon energie in de subtiele organiserende energievelden. De organiserende energievelden zetten de tachyon energie om in de benodigde frequentie om disbalans te herstellen. Met andere woorden, de subtiele organiserende energievelden van een bepaald orgaan of lichaamsdeel zetten de tachyon energie om in biologische energie die het lichaam in staat stelt zichzelf te helen.

In dat proces moet je geduld hebben met jezelf en je lichaam. Stress, weinig slaap en slecht eten beïnvloeden het herstel proces. Zorg dus goed voor jezelf, neem voldoende rust, drink veel water en eet gezond.


Wanneer een cel langdurig moet blijven zitten, kun je deze met dubbelzijdige stickers op het lichaam plakken en afplakken met extra tape er over heen.

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen