Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Bijnieren (OS-HADR)

Getachyoniseerde™ kruidentinctuur voor stimulans van de bijnieren.
€ 48,00  
Nog niet beoordeeld

Extreme vermoeidheid gaat vaak samen met uitgeputte bijnieren als gevolg van jarenlange stress. Deze tinctuur versterkt het bijniersysteem doordat de getachyoniseerde™ stimulerende  ingrediënten rechtstreeks in de klieren worden opgenomen, waardoor deze in een actieve Tachyon-antenne veranderen.

Gebruiksaanwijzing

15 tot 20 druppels opgelost in een beetje water twee tot vier keer per dag innemen.

Goed schudden voor gebruik.

OS-HADR wordt geleverd in een flesje van 30 ml. Met 30 druppels per dag gaat dit flesje ongeveer 1 maand mee.

Contra-incidatie en voorzorgsmaatregelen

Gecontra-indiceerd bij hyperadrenale aandoeningen zoals het syndroom van Cushing en het syndroom van Conn.

Ingrediënten

Getachyoniseerde™ prostaat tinctuur bestaat uit gecertificeerde biologische graanalcohol (20-24%), gedestilleerd water en

  • 75% gedroogde Siberische Ginsengwortel (Eleutherococcus senticosus),
  • 25% gedroogde Zoethoutwortel (Glycyrrhiza glabra).

Wij gebruiken alleen gecertificeerde biologische en in het wild geplukte kruiden.

Extra

Door cellen, microdisks of 35 mm ultradisks in de behandeling op te nemen, kun je de natuurlijke meridiaanstroom sneller in evenwicht brengen, waardoor eerder resultaat wordt bereikt.

Lokaliseer de celpunten zoals hieronder beschreven.

Celpunten A en B bevinden zich op de onderrug, tussen de tweede en derde lendenwervel, twee tot vier vingerbreedtes verwijderd van de wervelkolom op heuphoogte.

Door hier getachyoniseerde™ cellen of microdisks op aan te brengen, versterk je het bijniersysteem en stimuleer je het immuunsysteem.

Bepaal welke celpunten het gevoeligst zijn. Breng royaal Panther Juice aan op deze punten en laat het goed drogen. Gebruik dubbelzijdige bevestigingsstickers of chirurgische tape om de microdisks op het gewenste punt te plakken. Het is erg belangrijk om de hele plek te bedekken.

Vind je dit te lastig, dan kun je ook op de rug, ter hoogte van beide bijnieren een ultra microdisk van 35 mm. plakken.

Breng de cellen of disks aan wanneer je start met de bijnieren tinctuur en blijf deze dragen tot twee à drie dagen na verdwijning van de symptomen. Breng ze onieuw aan bij het eerste teken van onbalans.

Consult

Omdat elk mens uniek is in zijn ziektebeeld en genezingsproces, is het soms beter om eerst echt goed te weten wat je nodig hebt en hoeveel je nodig hebt. Wil je advies over de supplementen, neem dan contact op met Marie-José. Een kort productadvies is bij aanschaf gratis; wil je dieper kijken naar de oorzaak van jouw klachten en hoe je verbetering of genezing kunt krijgen, dan kun je overwegen om een tachyon behandeling te boeken.

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen