Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon traject

Traject van vijf tachyonbehandelingen tegen gereduceerd tarief.
€ 295,00  
Nog niet beoordeeld
SKU: 3382 Category:

Een tachyon behandeling kan je helpen in je zoektocht naar genezing van allerlei fysieke, emotionele en mentale klachten.* Ook wanneer je worstelt met patronen waar je maar geen grip op krijgt, kan een tachyon behandeling inzicht en heling bieden.

Er wordt gewerkt met diverse getachyoniseerde™ hulpmiddelen van Advanced Tachyon Technologies om verstoringen in je energievelden weer in balans te brengen zodat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

De sessie wordt altijd afgesloten met een emotionele release. Vanuit ontspannen zijnstoestand, laat je boven komen wat opgelost wil worden. Het onderbewuste geeft precies aan waar het tijd voor is en waar je aan toe bent.

Vermeld bij het aanvragen van een behandeling altijd je telefoonnummer en emailadres, zodat Marie-José een afspraak met je kan maken.

Trajectkorting

Langdurende klachten en problemen kunnen niet in één keer worden opgelost. Soms is het beter om een traject in te gaan. Waarin je een paar keer terug komt en waarin je op weg naar heling anders naar jezelf en je problemen/klachten gaat kijken  Een traject waarin je een vangnet hebt als je het even niet weet en waarin je weet dat je na één keer niet wordt "vrijgelaten", maar waarin meteen de volgende afspraak wordt gemaakt en waarin je tussentijds kunt bellen of mailen als je het even niet weet.

Zo'n traject kun je boeken door meteen vijf tachyon behandelingen af te nemen. Je betaalt dan geen 65 euro per keer, maar 59 euro.

Voorbeeldbehandeling

Ben je benieuwd hoe een tachyon behandeling eruit ziet? Klik dan hier om geleid te worden naar een voorbeeldvideo. 

Behandelaar in de buurt

Bij Tachyon Nederland wordt regelmatig de driedaagse tachyon practitioner combo cursus gegeven. De therapeuten die daaraan deelnemen en officieel als tachyon therapeut aan de slag gaan, vind je hieronder. Zo heb je de keuze uit meerdere therapeuten en hoef je niet persé een behandeling bij Marie-José te boeken.

Zeeland
Hulst, Quinten Strijdonk, Quinten_strijdonk@hotmail.com, +31621702842.
Oostkappelle, Marianne Polderman, marianne66polderman@gmail.com, 0615335358.

Noord-Brabant
Bergen op Zoom, Corien van Driel, biotensor/NEI-therapeut, tachyon-therapeut, gespecialiseerd in Chinese en ketogene voedingsleer, 0648729151.
Bergen op Zoom, Marinka Vis, marrymarinka@gmail.com, 0628689359.

Limburg/Belgisch Limburg
Bocholt, Praktijk Tachorei, Wendy Maas, Maaswendy@gmail.com, 0031 6 34736111.

* Een tachyon behandeling vervangt geen bezoek aan de arts. Bij lichamelijke of psychische klachten ook altijd de reguliere geneeskunde raadplegen.

 

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen