Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon practitioner combo cursus - aanbetaling

Driedaagse tachyon therapeuten opleiding van 8 t/m 10 maart 2024 onder leiding van Agni Rusina Kaiser, docente van Advanced Tachyon Technologies.
€ 88,80  
7 op voorraad
SKU: 4373 Category:

De tachyon practitioner cursus is ontwikkeld voor professionele genezers en voor iedereen die geïnteresseerd is in heling en gezondheid.

De cursus bestaat uit theorie en praktijk en leert je in drie dagen tijd een methode om lichaam, geest en ziel weer in balans te krijgen. Allereerst krijg je een gedegen uitleg over tachyon, de plaats die het in het universum inneemt en het effect wat het heeft op mensen, dieren en andere, natuurlijke organismen.
Daarna leer je het totale fysieke lichaam op te schonen en het weer volledig in verbinding met het energetisch continuüm te brengen. Het energetisch continuüm is een altijd aanwezig en werkzaam, natuurlijk proces van vormgeving en heling vanuit de bron tot in onze 3D-wereld.

Er worden manieren, technieken en ervaringen aangereikt, die het mogelijk maken om een dier of mens direct terug naar zijn volledige potentieel te brengen. Dit proces is onlosmakelijk met tachyon verbonden.

TLC bars

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van getachyoniseerde™ hulpmiddelen. Met name de TLC-bars worden veelvuldig ingezet omdat dit de sterkste tachyon hulpmiddelen zijn voor het oplossen of het reduceren van pijn en blokkades. Dankzij hun hoge effectiviteit als tachyon antenne zijn ze in staat om geblokkeerde gebieden en gebieden waar de levenskracht in mindere mate aanwezig is, naar een vloeiend en verbonden energiesysteem te transformeren.

Orgaanspecifieke middelen

Aansluitend op de uitwendige behandeling van het lichaam, leer je een praktische manier voor behandeling van het inwendige lichaam met de orgaanspecifieke OS-middelen van Advanced Tachyon Technologies International.
Deze orgaanspecifieke tincturen bestaan uit kruiden, vitaminen en andere, natuurlijke en veelal biologische bestanddelen. De OS-middelen zijn ontwikkeld om organen, klieren, weefsels en botten in tachyon antennes te veranderen om weer optimaal te laten functioneren.

Blokkades oplossen

Tot slot leer je een methode die het mogelijk maakt om de oorzaak van blokkades te vinden en op te lossen.
Het werken met de getachyoniseerde™ hulpmiddelen is een mooie aanvulling en ondersteuning van andere behandelmethodes.

Docente

De cursus wordt gegeven door Agni Rusina Kaiser, yogadocente en als docente al jarenlang verbonden aan Advanced Tachyon Technologies. De voertaal van de cursus is Engels.

Kosten

Deelname aan de cursus bedraagt 444 euro. De aanbetaling gaat via de webshop van Tachyon Nederland; het restbedrag betaal je bij aanvang van de cursus contant aan de docente.

Locatie

Tachyon Nederland, Antwerpsestraatweg 484 in Bergen op Zoom.

star
  1. Image
    Marie-José - Heel leerzaamvrijdag 2 februari 2024

    Ik heb al meerdere malen meegedaan en ik blijf het een fantastische cursus vinden. Telkens weer sta ik versteld van de veranderingen die in mensen plaats vindt door het werken met en het krijgen van tachyon behandelingen.

Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen