Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Basistraining biotensor

Eéndaagse workshop waarin je met een biotensor leert werken.
€ 89,00  
6 op voorraad
Nog niet beoordeeld
SKU: 3387 Category:

Vrijdag 5 juli 2024

In één dag tijd leer je basisbeginselen van het testen met een biotensor. (Bijna) iedereen kan het leren, dus ook jij.
Een biotensor is een radionisch meetinstrument (een handvat met een voelspriet er aan) wat heel eenvoudig aangeeft of iets goed of niet goed voor je is.

In slechts een paar uur tijd maakt Marie-José je zo veel als mogelijk vertrouwd met de biotensor en kun je oefenen met het testen van je eigen energieniveau, dat van anderen, het gebruik van supplementen en bloesem remedies, het testen van straling, voeding en het in balans brengen van energievelden.


Certificaat

Alle deelnemers ontvangen een certficaat van deelname en een hand-out waarin de hoofdlijnen van de cursus zijn terug te vinden, aangevuld met enkele handige tips, wetenswaardigheden en internetsites.


Docente

De cursus wordt gegeven door Marie-José van der Laan, eigenaar van De Kristalloods en Tachyon Nederland. Als spiritueel therapeut, tachyon therapeut en docent spirituele therapie heeft Marie-José jarenlange ervaring in het werken met een biotensor en het opsporen en oplossen van fysieke en emotionele klachten met behulp van een biotensor.

Inclusief

De cursuskosten zijn inclusief koffie/thee, water, koekje, snoepje, sapje, fruit en het gebruik van een biotensor.
Zelf je lunchpakketje meebrengen.

Tijden

We starten om 10.00 uur en ronden af rond 16.30 uur. De deur is open vanaf 09.30 uur zodat je op je gemak aan kunt komen en een kopje koffie/thee kunt nemen voor we beginnen.

 

star
Beoordeling toevoegen
Deel:


Gerelateerde artikelen