Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Multilevel genezing en tachyon

Multilevel genezing en tachyon

In de wereld van ziekzijn bestaat geen zwart/wit

Genezing is een raar iets. De weg die iemand te gaan heeft, is niet altijd duidelijk en kan soms verrassend kronkelig verlopen. In de wereld van ziekzijn bestaat geen zwart/wit; daar bestaat een scala aan kleuren en kleurnuances ...

En wat vandaag nog werkte, kan morgen al weer fout zijn. Zó complex is de mens. Wat niet complex is, is de basis van ziek-zijn: een verstoring in je energieveld, waardoor je op die plek bent afgesneden van de universele levensenergie. Als die zijnstoestand maar lang genoeg duurt, wordt je lichaam ziek.  En omdat je lichaam is afgesneden van de universele levensenergie en niet meer kan communiceren met zijn oorspronkelijke blauwdruk, vernieuwt het zich aan de hand van zijn laatste gegevens. Een zieke cel wordt vervangen door een zieke cel. Jij dénkt dat je ziek bent en blokkeert je energiesysteem nóg meer, waardoor ook gezonde cellen ziek kunnen worden.

Moeizaam proces

Tot zo ver de eenvoud. Vanaf hier wordt het moeilijk. Want de oorzaak van je ziek-zijn kan in heel veel  verschillende lagen geworteld zijn en de oplossing kan een moeizaam proces zijn. En alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, kun je zelf met je denkpatronen ook nog eens je genezing tegen houden. Zie het als een boom die in diverse giftige aardelagen zijn wortels heeft en zijn blaadjes gebruikt voor het inademen van vervuilde lucht. Oei. Geen beeld waar je vrolijk van wordt.

Valkuil

Stel je nu eens voor dat je de wortels één voor één naar beneden volgt en daar waar de grond vervuild of giftig is, ga je die schoonmaken. Dat staat symbool voor het schoon maken van je eigen verleden. Door écht contact te maken met de vastgezette energie in je lichaam kun je vaak tot het besef en het inzicht komen wat in het verleden het begin is geweest van de vervuiling van je energiesysteem. Dat kan confronterend zijn, dat kan moeilijk zijn en het kan een valkuil zijn. Want hoe vaak blijven mensen niet hangen in het zoeken naar wat er allemaal niét goed ging? In plaats van de les te leren en te focussen op goede dingen.

Gekleurde glazen

Ik zei het al, het is complex. En nooit eenzijdig. Zowel reguliere zorg als alternatieve zorg zijn okay. Soms heb je het één nodig om te herstellen, soms het andere en soms allebei. En 9 van de 10 keer kun je het niet alleen. Je eigen blik is zelden toereikend om het geheel te overzien. Aarzel dus nooit om hulp in te roepen wanneer je serieus aan de slag wilt met beter worden. En vraag hulp bij meerdere hulpverleners want elke bril van iedere hulpverlener heeft gekleurde glazen. Gelukkig vormen alle kleuren samen weer wit licht!

Tachyon

Tachyon is een hulpmiddel uit het witte licht. Het belicht nooit eenzijdig een kant omdat tachyon totaal geen frequentie heeft. Het is niets. Het is de potentie van materie. En eenmaal bij je, helpt tachyon je energievelden te herstellen waardoor je cellen weer in contact komen met de universele levensenergie en je zélf je lichaam kunt gaan helen. Belangrijk in dat proces is dat je de hulpmiddelen die de tachyon aantrekken, full continue op je lichaam draagt of inneemt, totdat je volledig bent genezen. Verwijder je de hulpmiddelen eerder of stop je met innemen, dan verstoor je het helingsproces.
Soms roepen mensen dat de tachyon niet werkt, omdat ze nog steeds van het ene ongemak in het andere rollen. Ik roep dan, dat de tachyon júist werkt. Het raakt alles aan wat je in de weg staat om de energie vrij te laten stromen. Dat is een weg die verandering stimuleert. 

Sesam open u!

Veel vaker gebeurt het, dat mensen vrij snel verlichting van pijn voelen. Dat is fijn, maar stap je dan gelijk weer in je oude valkuil (van bijvoorbeeld te veel doen, te veel  moeten, jezelf wegcijferen, niet naar je lichaam luisteren en ga zo maar door), dan komen de klachten net zo hard weer terug. Je kunt dan weer terug grijpen op tachyon, andere middelen of andere therapeuten gaan zoeken, maar zo lang je niet wezenlijk iets verandert, zal er nooit écht iets gebeuren. Als jij het oppervlakkig houdt, werkt het universum oppervlakkig met je mee. Als jij er voor gaat, gaat het universum open!

Wat heb jíj nodig?

Bedenk heel goed wat jij in jouw specifieke situatie nodig hebt. Gebruik je gezonde verstand en gebruik je gevoel. Doe wat nodig is. Vraag raad bij een arts, zoek het antwoord in jezelf, praat met vrienden, laat je doorlichten door een specialist, win advies in op internet of ga op zoek naar een alternatief therapeut. Ben je toe aan dat laatste, dan is een persoonlijke sessie bij Tachyon Nederland wellicht je pad. Je kunt er terecht voor advies over het gebruik van tachyon middelen, maar ook om met behulp van een biotensor meer inzicht in je patronen en vraagstukken te krijgen en je te laten testen op wat goed of niet goed voor je is. Tachyon Nederland zal je nooit afhouden van de reguliere zorg en altijd in de breedst mogelijke zin met je meekijken.

Screenshot 2023 08 27 At 15.41.59