Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Een stralingsvrije woning

Dit is wat je kunt doen
Sun Spots L Tachyon Nederland ATTI

Maak je wonining vrij van schadelijke straling

123 jaar geleden vroeg Carl Benz octrooi aan op de allereerste auto; het was ook rond diezelfde tijd dat de eerste huizen voorzien werden van elektrisch licht. Een eenvoudige gloeilamp en een soort veredelde fiets met meer motor dan zitplaats; ze luidden het begin in van een tijdperk waarin elektriciteit, elektrische apparatuur, elektrische auto’s, zendmasten, mobiele telefoons en computers niet meer weg te denken zijn uit ons bestaan.

Lagere frequenties

Ons leven lijkt daarmee gemakkelijker te zijn geworden, maar niets is minder waar. Alles gaat sneller, er moet meer in minder tijd, we worden gebombardeerd met informatie, overal zijn prikkels aanwezig en we bewegen ons dag en nacht in een zee van elektrosmog. Als je beseft dat ons menselijk energiesysteem een elektromagnetisch circuit is, wat van nature de juiste frequentie heeft om optimaal te functioneren, dan snap je dat allerlei ‘lagere frequenties’ onze biologische, natuurlijke frequentie volledig onderuit kunnen halen. Alle straling afkomstig van elektrische apparatuur en van zendmasten is lager dan onze natuurlijke frequentie en is een inbreuk op ons welzijn.

Vervelende klachten

Dat is een proces wat niet van de ene op de andere dag zichtbaar is, maar na jaren voeding met een lage energetische waarde, stress en blootstelling aan allerlei vormen van straling die een inbreuk zijn op onze natuurlijke frequentie, komt er een punt waarop het lichaam gaat protesteren. De reserves zijn op en er komen vage, desalniettemin hele vervelende klachten zoals hoofdpijn, huidproblemen, hartkloppingen, fybromyalgie, chronische vermoeidheid en ga zo maar door. Dit soort klachten is drastisch toegenomen sinds de introductie van 5G en van elektrische auto’s. Gelukkig is er wat aan te doen.

Drie pijlers

Drie pijlers zijn daarin belangrijk: je voeding, je leefstijl en je leefomgeving. Deze blog gaat in op je leefomgeving en dan met name het stralingsvrij maken van je huis. Eigenlijk kun je dat niet los zien van het weer in balans brengen van jouw totale menselijk energiesysteem. Wil je daar ook meer over weten? Lees dan de blog “een optimaal immuunsysteem”.

Wat is tachyon?

Een tachyondeeltje is een kwantumdeeltje dat boven de snelheid van het licht bestaat. Tachyon heeft geen enkele frequentie, maar de potentie tot alle frequenties in zich. Tachyonenergie brengt verstoorde energievelden terug in balans, is betrokken bij groei en genezing en beschermt tegen elke vorm van straling. Met de getachyoniseerde producten van Advanced Tachyon Technologies heb je de beste tools in handen om jezelf te beschermen tegen 5G en je energiesysteem te verhogen tot het punt waarop je jezelf kunt beschermen. Heb je nog weinig kaas gegeten van tachyon en tachyonenergie? Klik dan hier om je kennis te vergroten. Meer weten over 5G en de invloed op ons menselijk energieveld? Lees dan mijn blog over 5G.

Een stralingsvrij huis

Je huis ontdoen van elk gevaar van buitenaf en ook binnenshuis elke verstoring onafgebroken terug in balans brengen doe je met de sun spots L. Plaats ze heel eenvoudig in alle uiterste hoeken van de woning en je bent thuis volledig beschermd tegen elke vorm van straling. De energie in je woning wordt voelbaar helderder, uitgebalanceerd, is rustig, zo niet meditatief en verstoringen lossen op. De sun spots bouwen met elkaar een veld op dat verder reikt dan alleen de woning. Ook de tuin en de grond rondom wordt in het reinigende, beschermende veld opgenomen.

Nóg beter wordt het wanneer je ook de energie van stralingsbronnen waar je heel direct mee te maken krijgt, neutraliseert. Gebruik daarvoor de EMF kubus. Die clip je doodeenvoudig aan de snoer van elk apparaat waar je mee werkt. Aan je laptop, aan je föhn en zéker aan het stroomsnoer van je elektrische kookplaat!

Heb je maar een beperkt budget en wil je toch het maximale eruit halen? Begin dan met je meterkast/modem te voorzien van tachyon silicadisks. Zorg ervoor dat minstens 80% van je schakelkast en/of modem is bedekt met tachyon energie. De ergste stralingsbron is dan geneutraliseerd. Je huis is dan weliswaar niet beschermd tegen 5G en elektrosmog van buitenaf, maar dat kun je oplossen door zelf een getachyoniseerde™ hanger te dragen.

Zit je vaak achter de computer? Draag dan áltijd een beschermende, getachyoniseerde™ hanger of plak een 10 cm. silicadisk op de achterkant van jouw beeldscherm met de kant waar de energie uitkomt naar je toe gericht of gebruik een portable life pad waar je overal op kunt zitten. Thuis, in de auto en op je werk.

’s Nachts kun je jezelf beschermen door op een getachyoniseerde™ slaapmat te slapen. Gaat dat je budget te boven, bevestig dan een 10 cm. silicadisk aan het hoofdeinde van je bed, ongeveer 7 cm. boven je hoofd, met de kant waar de energie uitkomt naar je voeten toe gericht. Er gaat dan een constante stroom van reinigende en balans brengende tachyonenergie door je aura. Dat geeft rust, het beschermt je en het brengt in de nacht jouw energieveld terug in balans.

Niemand hoeft te lijden onder 5G en andere verstorende frequenties. Voor iedereen is er een product wat écht helpt. Wil je advies? Neem gerust contact met ons op!

Huis