Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Waarom Tachyon niét werkt!

Waarom Tachyon niét werkt!

De vijf meest gemaakte fouten

Wondermiddelen bestaan niet, maar sommigen komen wel héél dicht in de buurt. Tachyon is er zo één. Toch kan het zijn dat een getachyoniseerd™™™ product bij jou niet zijn werk doet. Waarom is dat?

De meeste fouten worden gemaakt omdat de exacte werking van de getachyoniseerde™ producten niet goed wordt begrepen. Daarom eerst een korte uitleg over tachyon en getachyoniseerde™ producten.

getachyoniseerde™ producten zijn op submoleculair niveau gewijzigd om tachyondeeltjes naar zich toe te trekken en weer af te stoten. Tachyonen hebben geen vorm, maar dragen de potentie van elke mogelijke vorm in zich en kunnen eigenlijk niet onder de snelheid van het licht bestaan. Zodra ze in onze 3D wereld komen, gaan ze een vorm aannemen. Het frequentieloze deeltje krijgt een trillingsfrequentie. Welke vorm het aanneemt is helemaal afhankelijk van de plaats waar het deeltje terecht komt.

Verschillende frequenties

Alle levende organismen hebben hun eigen trillingsfrequentie. Een koe heeft een andere trilling dan een varken en een nier heeft een andere trilling dan een lever. Een gezond functionerend lichaamsdeel, staat via subtiele organiserende energievelden in verbinding met de bron, waar de informatie over dat lichaamsdeel in aanwezig is. Bij een niet functionerend lichaamsdeel is die verbinding verbroken. Door op die plaatsen getachyoniseerde™ producten te gebruiken, kun je tóch die verbinding weer maken en is er kans op genezing.

Plak je een getachyoniseerde™ microdisk op je arm op een plek met huidkanker, dan onttrekt het subtiele organiserende energieveld van de huid de frequentie aan de tachyonenergie die nodig is om balans op die plek te brengen. Door een tijd lang zo’n disk op de verstoorde plek te dragen, wordt de energie kunstmatig in balans gebracht. Het energieveld van de huid kan weer communiceren met de bron waarin alle informatie over een gezonde huidcel ligt opgeslagen en na verloop van tijd vernieuwen de huidcellen zich aan de hand van die oorspronkelijke informatie. Het gevolg: een gezonde huid. Plak je diezelfde disk op een verrekte spier, dan onttrekt het subtiele organiserende veld van de spier een heel andere frequentie aan de tachyonenergie. Namelijk de frequentie van een gezonde spier.
Kortom, het is een intelligent en autonoom proces. Je hoeft er niet bij na te denken, niets voor te doen en niets voor te laten, tachyon en jouw lichaam regelen samen het proces om weer in balans te komen. Maar... er zijn wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

1. Plaatselijke werking

Enkelzijdige producten zoals disks en cellen werken als een doorgeefluik en werken ook alléén daar waar je ze aanbrengt of draagt. Heb je een cel van 24 cm. doorsnede, dan trekt de ene kant een cirkel van 24 cm. tachyonen aan en de andere kant geeft ze weer af. Ook in een doorsnede van 24 cm. Buiten die cirkel kunnen geen tachyonen bestaan. Zo’n cel doet dus alleen zijn werk op de exacte plaats waar je hem plakt. Probeer het maar eens uit op een blauwe plek. Plak een cel die kleiner is dan de beurse plek op een deel van die plek en verwijder deze na een dag of drie. Je zal zien dat de huid onder de cel veel verder is in het genezingsproces dan de huid buiten de cel. Als je een fysieke klacht wilt verlichten, moet je een enkelzijdig getachyoniseerd™ product altijd met de kant waar de energie uit komt, op het lichaam aanbrengen.

Daarnaast zijn er getachyoniseerde™ producten die een uitgebreidere werking hebben, de zogenaamde ultra producten. Die geven aan twee of meer kanten tachyonen af en creëren daarmee niet alleen een hele lange kolom energie; de op elkaar botsende tachyonen veroorzaken nog een extra veld, het zogenaamde neo-veld of ultra veld wat helend en beschermend is. Wil je jezelf in een veld van beschermende en helende tachyon energie hullen? Kies dan voor een ultra product, zoals bijvoorbeeld de orb hanger.

2. Juiste product

Er zijn heel veel getachyoniseerde™ producten en net zoals bij elk middel wat je inzet om je gezondheid te ondersteunen, moet je ook bij getachyoniseerde™ producten heel goed bedenken wat je nou écht nodig hebt om je aandoening of je klacht te verlichten tot zelfs te genezen. Dat is soms heel eenvoudig, want net zoals je geen aambeienzalf gebruikt om je hoofdpijn te verlichten, moet je ook geen getachyoniseerde™ schoenzolen gebruiken om je nekklachten te verlichten. Soms ligt het wat ingewikkelder. Want wat nou, als jouw nekklachten voortkomen uit een scheef gegroeide ruggenwervel die weer het gevolg is van een te kort linkerbeen? Misschien dat een getachyoniseerde™ schoenzool je dan wél verlichting biedt, in combinatie met het insmeren van de nek met getachyoniseerde™ panther juice om de spieren in de nek te helpen ontspannen en een liberty belt om de rug te ondersteunen.

Of stel, je bent de getachyoniseerde™ youthing cream gaan gebruiken om het verouderingsproces tegen te gaan, maar in plaats van een stralende jonge huid, krijg je puistjes. “Dat moet toch niet kunnen”, zou je zeggen, “met een duur, getachyoniseerd™ product?” Maar het zal maar net zo zijn dat jouw huidtype niet geschikt is voor die crème. Daar kan geen tachyon tegenop. Kortom, al is een product getachyoniseerd™ en doen de tachyonen altijd, maar dan ook altijd hun werk, als het niet het juiste product is voor jóu, schiet je er niets mee op.

3. Onomkeerbaar

Om even terug te komen op dat te korte been. Sommige kwalen zijn onomkeerbaar. Een gebroken been is te genezen door het in gips te laten zetten en het geneest sneller wanneer je daarbij getachyoniseerde™ producten gebruikt; een te kort been gaat niet zo maar groeien wanneer je getachyoniseerde™ producten gaat gebruiken. Sommige dingen zijn onomkeerbaar, al is het alleen maar omdat de tijd van een mensenleven te kort is om de heling te voltooien of omdat we er simpelweg niet in geloven, waardooronze gedachten het proces van heling vertragen of zelfs teniet doen. Ook wanneer een ziekte te ver gevorderd is, zal tachyon zijn werk doen. Het enige wat het gaat doen, is chaos in de energie terug brengen naar balans en als de snelste weg naar balans een vredige dood is, zal tachyon in dat proces ondersteunen. Wanneer een aandoening onomkeerbaar is, maar niet zo ernstig dat het levenseinde in zicht komt, dan kunnen getachyoniseerde™ producten heel fijn zijn om klachten te verminderen. Lijd je aan een ernstige spierziekte bijvoorbeeld, dan kan het veel verlichting geven om op een getachyoniseerde™ slaapmat te slapen. De mat zorgt er elke nacht opnieuw voor dat de verstoorde energievelden weer in balans komen. Een betere nachtrust en uitgerust wakker worden, dragen weer bij aan de kwaliteit van leven. Je kunt meer aan.

4. Geduld

Geduld is een schone zaak. Een eenmaal opgelopen aandoening of ziekte heeft vaak tijd nodig om te herstellen. De subtiele organiserende energievelden van jouw lichaam, onttrekken de juiste frequentie aan de tachyonenergie die nodig is om de balans te herstellen. Pas als in de energievelden de balans is hersteld, volgen de cellen van je lichaam en dat lichaam heeft tijd nodig om te genezen. Afhankelijk van de klacht, gaat het snel of langzaam. Vuistregel is, dat je het getachyoniseerde™ product liefst zo veel mogelijk onafgebroken gebruikt tot minimaal drie dagen nadat je volledig hersteld bent. Stop je te vroeg met het gebruik van de getachyoniseerde™ producten, dan is het lichaam nog niet volledig hersteld en keert de klacht terug.

5. Wat doe je zelf?

Als je een uiterst ongezonde leefstijl hebt, elke nacht flink doorhaalt, veel drinkt, rookt, gokt, je zorgen maakt, veel stress hebt of altijd negatief denkt, is dat zó van invloed op je welzijn, dat je hoogstwaarschijnlijk de werking van de tachyon niet eens opmerkt. Zelfs wanneer je er zelf alles aan doet om je gezondheid te ondermijnen, zal een getachyoniseerd™ product bij je aan de slag gaan om verstoringen in de energie op te heffen. Echter, omdat die verstoringen zó groot zijn en je ze iedere dag opnieuw in hoge mate voedt, is het een onmogelijke taak. Wat tachyon dan doet, is de achteruitgang remmen.

Wees je dus heel bewust van jouw eigen aandeel in je gezondheid. Neem voldoende beweging, zorg voor een goede nachtrust en vermijd stress. Moeilijkheden in je leven kun je niet voorkomen, de manier waarop je er mee omgaat is aan jou. Maak de juiste keuzes, gebaseerd op liefde en niet op angst. Beweeg, doe aan yoga of mindfulness en ga de natuur in. Eet gezond, drink voldoende water en laat je niet gek maken door de omstandigheden. Dan heb je aan getachyoniseerde™ producten echte vrienden voor het leven. Letterlijk, want een eenmaal getachyoniseerd™ product van Advanced Tachyon Technologies verliest nooit zijn werking. De producten zijn gedurende een proces van twee weken op submoleculair niveau geherstructureerd waardoor ze blijvend tachyonen aantrekken. ATTI heeft als enige bedrijf patent op bewezen werking.

Na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de producten? Neem een kijkje in de webshop van Tachyon Nederland.

Bij elk product staat een uitgebreide beschrijving en ook kun je zoeken op klachten die je hebt. Meer weten over de werking van tachyon? Bezoek dan onze website www.tachyonnederland.nl.

>> De getachyoniseerde™ producten van Tachyon Nederland komen uit Amerika en worden door het moederbedrijf Advanced Tachyon Technologies gedurende een twee weken durend proces op submoleculair niveau blijvend in een tachyon antenne veranderd.
>> De producten hebben een patent op bewezen werking!

 

Webshop
Screenshot 2023 08 27 At 15.41.59