• Tachyon behandeling

Een tachyon behandeling kan je helpen in je zoektocht naar genezing van allerlei klachten.*  Er wordt gewerkt met diverse getachyoniseerde hulpmiddelen van Advanced Tachyon Technologies om verstoringen in je energievelden weer in balans te brengen zodat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. De sessie wordt altijd afgesloten met een emotionele release. Vanuit ontspannen zijnstoestand, laat je boven komen wat opgelost wil worden. Het onderbewuste geeft precies aan waar het tijd voor is en waar je aan toe bent.

Vermeld bij het aanvragen van een behandeling altijd je telefoonnummer en emailadres, zodat Marie-José een afspraak met je kan maken.


Trajectkorting

Langdurende klachten en problemen kunnen niet in één keer worden opgelost. Soms is het beter om een traject in te gaan. Waarin je een paar keer terug komt en waarin je op weg naar heling anders naar jezelf en je problemen/klachten gaat kijken  Een traject waarin je een vangnet hebt als je het even niet weet en waarin je weet dat je na één keer niet wordt "vrijgelaten", maar waarin meteen de volgende afspraak wordt gemaakt en waarin je tussentijds kunt bellen of mailen als je het even niet weet.

Zo'n traject kun je boeken door meteen vijf tachyon behandelingen af te nemen. Je betaalt dan geen 65 euro per keer, maar 59 euro.


Meer informatie

Wil je je eerst wat meer verdiepen in de werking van tachyon, wat het is en waarom het een genezende, verjongende en bewustzijnsverruimende werking heeft? Bezoek dan via onderstaande link eerst de website met informatie. Je verlaat dan de webshop.

https://www.tachyonnederland.nl/wat-is-tachyon/tachyon-in-het-kortBehandelaar in de buurt


Bij Tachyon Nederland wordt regelmatig de driedaagse tachyon practitioner combo cursus gegeven. De therapeuten die daaraan deelnemen en officieel als tachyon therapeut aan de slag gaan, vind je hieronder. Zo heb je de keuze uit meerdere therapeuten en hoef je niet persé een behandeling bij Marie-José te boeken.

Zeeland
Hulst, Quinten Strijdonk, Quinten_strijdonk@hotmail.com, +31621702842.
Oostkappelle, Marianne Polderman, marianne66polderman@gmail.com, 0615335358.

Noord-Brabant
Bergen op Zoom, Corien van Driel, biotensor/NEI-therapeut, tachyon-therapeut, gespecialiseerd in Chinese en ketogene voedingsleer, 0648729151.
Bergen op Zoom, Marinka Vis, marrymarinka@gmail.com, 0628689359.

Limburg/Belgisch Limburg
Praktijk Tachorei, Bocholt, Wendy Maas, Maaswendy@gmail.com, 0031 6 34736111.

Groningen
Praktijk Yentl, Ria Rienks, Riarienks1@gmail.com, 0653581615.
* Een tachyon behandeling vervangt geen bezoek aan de arts. Bij lichamelijke of psychische klachten ook altijd de reguliere geneeskunde raadplegen.
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tachyon behandeling

  • Model: Tachyon behandeling
  • Beschikbaarheid: 993
  • €65,00

  • Excl. BTW: €53,72

  • 5 of meer €59,00

Gerelateerde producten

Tachyon wellness sessie

Tachyon wellness sessie

Inzichtgevend, bewustzijnsverruimend, ontspannend, ontgiftend, harmoniserend en kalmerend. Een ses..

€49,00 Excl. BTW: €40,50

Tags: tachyon, behandeling, consult,