Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Wat is het verschil tussen alle hangers

Welke hanger past het beste bij mij?

Mini-V: uitlijning van de chakra's

De Mini-V hanger hanger bevat in zijn stalen koker een speciaal geslepen en getachyoniseerd kristal. Dit kristal zorgt er voor dat de doorstroom van jouw verticale energie wordt gestimuleerd Tekens wanneer je door bepaalde gebeurtenissen uit jouw midden raakt, nodigt de mini-V je op een vriendelijke wijze uit om terug in het midden van alle chakra's te komen zodat de energie weer onbelemmerd van boven naar beneden door kan stromen. De mini-V trekt de energie als het ware door je lichaam en bevordert hiermee de 'vertical flow'.  Doordat de stroom tachyonen geconcentreerd op je thymusklier hangt, maar ook wanneer deze erboven of eronder hangt, wordt het energieveld van je thymusklier in de helende tachyon energie gezet. Dat levert bescherming tegen straling en doordat je keer op keer wordt uigenodig om in je midden te komen, zet de Mini-V hanger aan tot het opruimen van oude blokkades en spirituele groei. 

>> Kies voor deze hanger als jouw focus ligt op bewustwording en jouw eigen (spirituele) groei.

Tachyon mini V-hanger
Mini V Zilver Goud Tachyon Nederland ATTI

Orb: beschermend veld

In tegenstelling tot de mini-V bevat de orb niet één speciaal geslepen kristal, maar een aantal getachyoniseerde silica korreltjes in zijn stalen buik. De tachyonen die deze korreltjes aantrekken en weer doorgeven, botsen op elkaar, wat een veld van beschermende energie oplevert. Wanneer je een orb draagt, ligt de nadruk meer op bescherming en op gezondheid, dan op spirituele groei. Al zal de orb ook op de lange termijn bijdragen aan bewustzijnsgroei. Het gaat alleen wat langzamer dan bij de mini-V.

>> Kies voor deze hanger als je heel erg gevoelig bent en je vooral beschermd wilt zijn tegen straling.

Tachyon orb hanger
Orb Hangers Tachyon Nederland ATTI

Vintage: gerichte kracht

De ultra EMF vintage hanger lijkt op een medaillon en net zoals bij een medaillon herbergt het een ware schat. De ultra EMF vintage hanger heeft een dubbelzijdige getachyoniseerde micro disk in zijn fraai vorm gegeven stalen behuizing. Doordat de ultra disk direct op je thymusklier hangt, levert dat een enorme energieboost voor het immuunsysteem. De energievelden van de thymus worden tot hun volle potentie opgeladen waardoor de gezondheid wordt ondersteund.

Omdat de dubbelzijdige disk ook op elkaar botsende tachyonen produceert, heeft de EMF vintage hanger eveneens een beschermend veld van energie. De gerichte kracht van de disks is echter vele malen sterker dan de tachyonenergie die de orb produceert.

>> Kies voor deze hanger als jouw gezondheid je belangrijkste motivatie is.

5G freedom hanger
Ultra EMF Vintage 3 Trios Tachyon Nederland ATTI

5G ultra freedom: powerhouse

De 5G freedom hanger is een verhaal apart. Hij is gemaakt aan de hand van de laatste inzichten van David Wagner om het maximale uit tachyonen te halen. De 5G freedom heeft twee geslepen kristallen in zich, met ruimte tussen beide kristallen. Dat levert een bijzonder krachtig energieveld op wat je maximaal en optimaal tegen 5G en andere vormen van elektrosmog en straling beschermt, maar wat voor sommigen ook een bijwerking kan hebben. De 5G freedom hanger kan in het begin ontgifting en klachten zoals hoofdpijn veroorzaken en net zoals de mini-V zet de 5G je zonder pardon aan tot bewustzijnsgroei.

>> Kies voor deze hanger als je maximale bescherming in combinatie met bewustwording en persoonlijke groei wenst.

5G freedom hanger
Ultra 5G Freedom Hangers Tachyon Nederland ATTI
Dolfijnhanger Aqua Tachyon Nederland ATTI

Dolfijnen hanger

Deze hanger bestaat uit een in een zilveren dolfijn gezette getachyoniseerde™ glascel van 13 mm. Deze hanger is speciaal ontworpen voor kinderen. De hanger oogt leuk, draagt bij aan de gezondheid en beschermt tegen straling op een vriendelijke manier.

>> Kies deze hanger voor kinderen tot 12 jaar of wanneer je zelf van dolfijnen houdt!

Tachyon dolfijn hanger
Zirkonia Hanger Medium Tachyon Nederland ATTI

Alle overige hangers

Alle overige hangers zijn voornamelijk ontworpen om naast een bijdrage aan een goed functionerend immuunsysteem en bescherming tegen straling vooral een mooi sieraad te bieden. Met één van deze hangers zal niemand raden dat je eigenlijk een beschermend en immuunsysteem verhogend instrument draagt.

Alle hangers beschermen tegen elke vorm van straling en laden het energieveld van de thymusklier op tot hun volle potentie. Op hun eigen, vriendelijke manier dragen ze, bij dagelijks gebruik, ook bij aan persoonlijke groei doordat je frequentie langzaam maar zeker wordt verhoogd.

>> Kies voor één van de vele andere hangers als je vooral een mooi sieraad wenst, waar niemand vragen over zal stellen.

 

Hangers

Tachyon

Bescherming en groei

Door het dragen van en leven met getachyoniseerde producten zal je langzaam maar zeker je frequentie en je welzijn blijvend verhogen. Je groeit als mens op alle vlakken, ook spiritueel zul je bijna ongemerkt steeds verder open gaan. Doordat je je trilling verhoogt, ben je van nature al meer beschermd tegen 5G en elke andere vorm van straling. Immers, als je hoger inplugt dan de golflengtes om je heen, kun je er niet door worden aangetast. Je staat er boven. Je krijgt een soort immuniteit. Je wordt een supergeleider van levensenergie. En wie wil dat nou niet? Een open kanaal zijn voor de scheppende kracht van het universum. Je komt letterlijk ‘in the flow’.

 

Hoe het werkt

Alle getachyoniseerde producten werken volgens hetzelfde principe. Ze zijn op submoleculair blijvend gewijzigd waardoor ze een pernament doorgeefluik van tachyonen en tachyonenergie zijn geworden. Tachyonen bestaan enkel op een snelheid boven onze lichtsnelheid. Met getachyoniseerde producten kun je deze deeltjes en hun energie toch naar je toe halen. Tachyon energie heeft geen enkele frequentie. Alle geneesmiddelen, alternatieve geneesmiddelen, beschermers, kristallen etc. hebben hun eigen frequentie. Tachyon niet. Het bevat de potentie tot alle frequenties en is de brug tussen het ongeziene, alomaanwezige nulpuntsveld en onze 3D wereld.
De energievelden van jouw lichaam werken samen met de energievelden van de tachyon. Jouw lichaam onttrekt aan de tachyonenergie precies dié frequentie die het nodig heert voor genezing of om zich maximaal op te laden.
In dat proces kan het zijn dat je jezelf tegen komt, oude patronen achter je laat, relaties verandert en nieuwe keuzes maakt. Belangrijk is om geduld met jezelf en je heling te hebben. Getachyoniseerde producten zijn geen wondermiddelen, al kunnen ze wel wonderlijke resultaten boeken. Dat kan alleen, als jij ook goed voor jezelf zorgt.  Beweeg voldoende, vermijd stress, slaap 7-8 uur per nacht en eet gezond.

 

Gepatenteerde producten

Tachyon Nederland verkoopt de gepatenteerde en op bewezen werking geteste producten van Advanced Tachyon Technologies uit Amerika. De producten hebben geen frequentie, waardoor er niets aan kan blijven kleven. Verstorende energieën worden buiten jouw energieveld gehouden en wanneer er tóch een verstoring is, onttrekken de subtiele organiserende energievelden van jouw lichaam de juiste trillingsfrequentie aan de tachyonen om weer in balans te komen. Een proces wat zich zelf regelt.

 

Screenshot 2023 08 27 At 15.41.59