Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Tachyon kopen? Tien redenen waarom!

Tachyon kopen? Tien redenen waarom!

Waarom tachyon goed is voor jou en je gezondheid

Heb je al eens iets gehoord over tachyon, maar weet je niet precies wat tachyon is? Sta je op de drempel van de aanschaf van een (relatief duur) tachyon product, maar twijfel je? Heb je aandoeningen waar je maar niet van af komt ...

Wil je je energiepijl omhoog hebben, je gezondheid verbeteren en de veroudering tegen gaan? Dan is het lezen van dit artikel een múst. Want ik ga je tien redenen geven waarom de getachyoniseerde™™ producten van Advanced Tachyon Technologies International (ATTI) de beste, veiligste en mooiste middelen zijn voor meer energie, optimale bescherming en een betere kwaliteit van leven.

1. Tachyon is 100% ongevaarlijk, onschadelijk en kent geen bijwerkingen.

In tegenstelling tot veel chemische genezingsmiddelen, levert het gebruik van getachyoniseerde™ middelen geen enkele bijwerking op. Hooguit een keer wat hoofdpijn omdat je lichaam gaat ontgiften. Tachyon producten doen niets meer en minder dan verstoorde energievelden weer in balans brengen. Ze vanuit chaos weer tot orde brengen. Chemische medicatie doet vaak iets heel anders. Zonder te beweren dat je geen medicijnen moet gebruiken – ik ben de laatste om dat te zeggen – durf ik te stellen dat medicijnen op den lange duur meer kwaad dan goed doen omdat ze ontwikkeld zijn om kortstondig, plaatselijke problemen in het lichaam snel op te lossen. En doordat chemische medicatie niet lichaamseigen is en een trilling bevat, brengt het een vreemde frequentie in je lichaam, waardoor je nieuwe verstoringen kunt krijgen in je energievelden die heel je lichaam bij elkaar houden. Die nieuwe verstoringen noemen we bijwerkingen. getachyoniseerde™ producten daarentegen zijn absoluut frequentieloos, plegen geen inbreuk op je lichamelijk welzijn en kunnen niets verstoren of oproepen. Het enige wat deze producten doen, is wanorde in je energievelden oplossen, waardoor je lichaam zichzélf kan gaan genezen.  

2. Getachyoniseerde™ producten verliezen nooit hun werking.

Zó vet fijn. Eénmaal getachyoniseerd™ (door ATTI in Amerika) blijft een schijf, verband, sjaal, hoofdband, slaapmat, voedingssupplement en alles wat er nog meer is, gewoon dag-in-dag-uit, jaar-in-jaar-uit zijn werk doen. Het is een permanente antenne voor tachyon deeltjes geworden. Mocht je vóór aanschaf nog denken dat het een hele uitgave is, 88 euro voor een dubbelzijdige disk van 10 cm. doorsnede, eenmaal in je bezit, snap je dat je de beste investering voor jezelf hebt gedaan die maar mogelijk was. Het houdt nooit op en stopt nooit met aantrekken van tachyon deeltjes. En is jouw klacht verdwenen, dan leent het product zich prima om je water er mee op te laden, je zieke poes te helpen, of onder de zitting van je stoel om je te helpen aarden bij die belangrijke vergadering.

3. Iedereen kan met tachyon werken en tachyon werkt samen met alles.

Je hoeft geen uitgebreide gebruiksaanwijzing te lezen of veel kennis van zaken te hebben om met tachyon aan de slag te gaan. Elke leek kan het. Wees creatief. Maar bedenk: enkelzijdig getachyoniseerde™ producten werken plaatselijk. Plak een kleine cel dus precies op de plaats waar hij zijn werk moet gaan doen. Dat is al. Verder kun je combineren, spelen en uitproberen. Wat je reden ook is om getachyoniseerde™ producten te gaan gebruiken, denk na over wat je wilt bereiken en start met uitproberen! Bijverschijnselen zijn er niet. Eén gulden regel is, dat je een getachyoniseerd product zo veel als mogelijk non-stop moet dragen op de plaats waar het nodig is of aaneengesloten in moet nemen om de opschoning van je energieveld(en) niet te onderbreken. Gebruik een product zeker tot drie dagen nadat je klachten volledig verdwenen zijn. Het goede nieuws is: daarna is je lichaam in staat zelf de gezonde structuur in stand te houden. Tenzij je de boel ernstig verstoort natuurlijk. Elke dag zware drank, vette frites, geen buitenlucht en werk waar je een pesthekel aan hebt… tsja, daar is geen kruid tegen gewassen.
Heb je voor een klacht of aandoening medicatie nodig, wees dan gerust, tachyon heeft geen frequentie en dus geen enkele invloed op de werking van de medicatie. Het énige wat tachyon doet, is de verstoring van de medicatie ongedaan maken.

4. Tachyon activeert het zelfgenezend vermogen.

Genezing van langdurige klachten is mogelijk. De Amerikaanse uitvinder van het tachyonisatieproces, David Wagner, had een archiefkast op zijn rug gekregen en zou volgens zijn behandelaren nooit meer kunnen lopen. Tegen alle verwachtingen in, genas hij zichzelf met door hem zelf getachyoniseerde™ producten. Daarna heeft hij een wereldwijd imperium opgezet. Hij kreeg niet alleen zijn benen terug, hij kreeg er vleugels bij!
Simpelweg door getachyoniseerde™ schijven op zijn rug te plakken die zijn verstoorde energievelden opschoonden, waardoor zijn lichaam zichzelf genas. Laat je niet weerhouden door sceptici die zeggen dat het onzin is en dat het nergens op gebaseerd is omdat het niet is bewezen. Hoeveel bewijs moet er zijn van mensen die er baat bij hebben? Ook ikzelf kreeg in amper zes dagen in plaats van een ontstoken moedervlek die eruit gesneden had moeten worden, een volledig gave huid!

5. De verjongende en helende werking van tachyon is wetenschappelijk bewezen.

By the way. De werking van de door Advanced Tachyon Technologies getachyoniseerde™ producten is wel degelijk bewezen. Het bedrijf heeft in Santa Monica in Californië een uitgebreid testlab, waarin alle producten volgens een gepatenteerde methode op bewezen werking worden getest. Advanced Tachyon Technologies is het énige bedrijf met een dergelijk patent. (Een kleine kanttekening nog omdat ik het niet kan laten:  ATTI test regelmatig ‘getachyoniseerde™' producten van andere fabrikanten en – in tegenstelling tot de ATTI producten – blijken deze artikelen stuk voor stuk toch altijd een frequentie te bevatten.)
Daarnaast heeft ATTI een samenwerkingsverband met de University of Integrated Science California (UISCA) waarin veel tests worden gedaan op de gevolgen van het gebruik van getachyoniseerde™ producten in combinatie met kirlian foto’s van voor en na het gebruik van getachyoniseerde™ producten. De uitkomsten hiervan worden regelmatig gepubliceerd. Dan zijn er weer  ‘échte’ wetenschappers die zeuren dat kirlian foto’s niet bewezen zijn. Of het bewezen is of niet. Foto’s die op exact hetzelfde moment of bijna hetzelfde moment onder precies dezelfde omstandigheden worden gemaakt en die een significant verschil vertonen bij het gebruik van tachyon producten; die zijn wat mij betreft overtuigend genoeg.

6. Tachyon beschermt tegen straling.

Zonder dat we het beseffen, staan we elke dag bloot aan ongelofelijke hoeveelheden straling. Van zendmasten, computers, telefoons, televisies, elektrische waterbedden etc. Te veel om op te noemen. We zijn een high tech maatschappij geworden, maar onze lichamen zijn daar niet op berekend. Die zijn gebouwd op een gezond leven met veel buitenlucht, ‘levend’ en schoon drinkwater, echte zon en hoogwaardige voeding  zonder pesticiden. Helaas is onze realiteit vaak anders. Dan helpt tachyon. Het laadt je drinkwater op, brengt je groenten weer in contact met hun natuurlijke hoogenergetische staat van zijn en beschermt jou tegen allerlei elektrosmog waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag aan wordt bloot gesteld. Je hoeft er niet bij na te denken, niets voor de doen en niets voor te laten. Tachyon beschermt en herstelt.

7. Tachyon is altijd en overal te gebruiken.

Nog nooit was een wondermiddel zo eenvoudig in het gebruik. Voor elke klacht is een passend middel of product en allemaal zijn ze even simpel te gebruiken. Een getachyoniseerde™ slaapmat bijvoorbeeld beschermt je ’s nachts – wanneer je lekker ligt te slapen - tegen straling en brengt je energievelden in balans waardoor je uitgerust en ‘schoon’ wakker wordt. Maar zo’n zelfde mat kun je ook over je autostoel leggen wanneer je een lange afstand af moet leggen; gebruik hem over de zitting van je vliegtuigstoel om de jetlag te beperken en slaap er in je hotel op om je ver van huis net zo fijn als thuis te voelen. Het zelfde geldt voor een silica disk, een verband, een sjaal, een meditatiedoek, getachyoniseerd water, een getachyoniseerde™ hanger of sleutelhanger, noem maar op, werkelijk alles is multi-inzetbaar, gaat in principe een leven lang mee  en is overal mee naar toe te nemen. Zelfs het krachtigste thuisproduct, de cocoon, kan in een schoudertasje mee op reis. Heerlijk toch!

8. Patent op bewezen werking.

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Tachyon is niet zo maar een verzinsel waar je in moet geloven. ATTI in Amerika heeft een patent gekregen op de testmethode om de werking van de producten te bewijzen. Een patent krijgt een bedrijf niet zo maar. Daar moet een gedegen fundering onder liggen.

9. Blijvende veranderingen met tachyon.

Als iets eenmaal genezen is, blijft het ook genezen, mits je zelf je gezondheid niet ondermijnt natuurlijk. Doordat je een tijd lang je energievelden kunstmatig opschoont en daarmee je lichaam weer in contact brengt met de universele levensenergie die het nodig heeft voor genezing, gaat je lichaam op den duur zich zelf genezen. Als een subtiel organiserend energieveld terug in balans is, herstelt het lichaam zich. Zo kan hoofdpijn, rugpijn, kniepijn, reuma etc. verminderen tot zelfs helemaal verdwijnen.

10. Tachyon brengt een hoger niveau van bewustzijn.

Het allerleukste aan het verhaal is, dat bijna iedereen voor tachyon kiest of ermee start om een stukje klachtenvermindering te bewerkstelligen, terwijl tachyon uiteindelijk iets veel belangrijkers doet: het brengt een bewustzijnsverhoging op gang. Doordat je energievelden meer in balans komen, gaat op een gegeven moment de frequentie waarop je resoneert omhoog. Dat gaat stapsgewijs en heel langzaam. Maar het gebeurt wel. En het heeft consequenties. Een hoger bewustzijn betekent vaak dat je andere keuzes gaat maken. Dat je beter voor jezelf, je omgeving en de mensen in je omgeving gaat zorgen. Je gaat meer het leven leiden wat écht bij je past en je doet niets meer ‘omdat het zo hoort’ of omdat het van je verwacht wordt. Je voelt je beter in je vel, uniek in je zijn en toch verbonden met een deel van een groter geheel. Je gaat staan voor je zaak. Je gaat stralen en je gaat je lichter voelen. Gevolg daarvan is weer dat je voor anderen een grotere bron van inspiratie gaat zijn en daarmee ben je een helper van het licht geworden. Ook jij draagt dan - zonder dat het je moeite kost - een steentje bij in de evolutie van de mensheid.

Webshop
Screenshot 2023 08 27 At 15.41.59