Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Stressvrije hersenen met tachyon

EEG-uitslagen leveren het bewijs

EEG-uitslagen leveren het bewijs

Sceptisch over de werking van getachyoniseerde materialen? Of wil je gewoon meer bewijzen hebben vóór je iets aanschaft en/of uitprobeert? Lees dan het onderstaande artikel over een onafhankelijk onderzoek. De feiten liegen er niet om ...

Mr. G. Haffelder*, onderzoeker van het ‘Instituut voor communicatie en hersenonderzoek’ in Stuttgart. De feiten liegen er niet om en de uitslagen laten zien dat getachyoniseerde materialen een hele directe werking op ons welbevinden hebben.Haffelder werkte met een proefpersoon die vijf tachyon disks op zijn lichaam kreeg: één op de kruin, één op het voorhoofd en de overige op de keel, het borstgebied en de buik. Deze disks waren zó geplaatst dat ze tachyon energie toevoerden aan de proefpersoon. Daarna werd een hele batterij aan moeilijk op te lossen, wiskundige vraagstukken op de proefpersoon afgevuurd, die de proefpersoon verbaal moest oplossen en beantwoorden. De twee grafieken hieronder laten zien dat de linker en rechter hersenhelft van de proefpersoon volmaakt in balans waren én bleven, ondanks de grote mentale druk. Des te verwonderlijker omdat deze staat van zijn eigenlijk alleen wordt bereikt door aanhoudende meditatie!

Haffelder was erg onder de indruk van deze resultaten omdat de EEG’s van mensen die aan een dergelijke stress worden onderworpen veel meer bèta-uitslagen zouden moeten geven.  Zwaar mentaal denkwerk laat de hersenen werken in de bèta-stand; de thèta-stand die ook tijdens het beantwoorden van de vragen werd genoteerd, is de stand van volmaakte rust! Hoe zwaar de vragen ook werden, de hersenen van de proefpersoon raakten niet één keer uit balans. In 20 jaar hersenonderzoek had de verraste onderzoeker dit nog niet eerder meegemaakt.

Ik kan het niet genoeg benadrukken: tachyon en getachyoniseerde materialen zijn écht de moeite van het proberen en aanschaffen waard. Op korte termijn ondervind je al heel snel een rustgevende werking van de producten; op lange termijn kun je zelfs blijvende genezing van kwalen en klachten bereiken; mits onafgebroken gebruikt tot enkele dagen nadat de klachten verdwenen zijn.

 

Universele levensenergie

Getachyoniseerde producten sluiten je aan op de universele levensenergie op alle momenten van de dag en vooral in dié tijden wanneer je het zelf even niet kunt. Doordat tachyon producten balans in onze energievelden brengen, leveren ze een hele belangrijke bijdrage aan je bewustwordingsproces. Alle verstoringen (lees blokkades) worden opgeruimd. Dat kan betekenen dat je bepaalde weggestopte gevoelens onder ogen moet zien. Met als doel heling op alle niveaus.

 

Bewezen werking

Wist jij trouwens dat alle producten van Advanced Tachyon Technologies International een leven lang mee gaan en in de eigen laboratoria worden getest op bewezen werking? Het bedrijf heeft daar zelfs een patent voor gekregen en een patent krijg je niet zó maar. Je moet dan echt aan kunnen tonen dat jouw proces of product uniek is, door jou uitgevonden is, en dat het écht werkt.

Brain Research Tachyon