Tachyon Nederland maakt gebruik van cookies.

Maak je geen zorgen. Dit is puur voor de functionaliteit. Wij verzamelen geen gegevens voor reclamedoeleinden.


Kun je ziek worden van 5G en straling?

Kun je ziek worden van 5G en straling?

Onderzoek toont inlvoed straling EMV aan

Word jij ook zo moe van mobiel bellen en als je onder een hoogspanningsmast loopt? Je bent niet alleen. Cijfers tonen aan dat een schrikbarend hoog percentage mensen last heeft van elektromagnetische straling. 

Jaren geleden was ik op bezoek bij een sjamaan in de Belgische Ardennen bij Wéris. Tijdens onze wandeling kwamen we op een plek genaamd ‘Het Duivelsbed'. Een grote platte steen waar ik spontaan heerlijk ontspannen op ging liggen. Tot de sjamaan vertelde dat de plek een hele lage trillingsfrequentie had . “Die lage energie”, zo legde de sjamaan mij uit, zorgt er op den lange duur voor dat je ziek wordt. “Maar jij niet zo gauw”, voegde hij er aan toe, “jij hebt een natuurlijke hoge aansluiting, waardoor je ongevoeliger bent voor lagere frequenties”

Nu, zeker tien jaar later, bij het schrijven van dit artikel over straling, 5G en de effecten op ons biologische systeem, moet ik er aan terug denken. Uit een onderzoek van de University of Integrated Science California (UISCA) enkele jaren geleden kwam naar voren dat 90% (!) van de testpersonen gevoelig was voor de elektromagnetische velden van mobiele telefoons; 3% van de geteste personen was extreem gevoelig en 7% van de testpersonen was totaal ongevoelig voor de straling. Kennelijk behoor ik tot de laatste categorie.

 

Spiertest

Hoe ging de test in zijn werk? 186 proefpersonen werden 3x getest terwijl zij op een elektronische spiertester waren aangesloten. De eerste test was om een startpunt te hebben; proefpersonen werden gemeten op hun spierspanning terwijl zij niets deden; daarna werden de proefpersonen gemeten nadat zij twee minuten op hun mobiele telefoon een normaal gesprek voerden en tot slot werd de spierspanning gemeten nadat een getachyoniseerde microdisk op de batterij van het mobieltje was aangebracht. De uitkomst was verbluffend.

90% van de proefpersonen liet een significante daling in de spierspanning zien na slechts twee minuten mobiel bellen en 3% een extreme daling. Na het aanbrengen van de getachyoniseerde microdisk verbeterde de spierspanning van alle proefpersonen tot zelfs boven het startpunt!

Zo’n zelfde soort test heeft het UISCA ook uitgevoerd met een televisiescherm en een blender. De uitkomst lag in dezelfde lijn als het mobiele experiment. 88% van de proefpersonen werd nadelig beïnvloed door het contact met de elektrische apparaten, een klein percentage had geen enkele last van de straling en een nog kleiner percentage had buitensporig veel last van de straling. Ook nu weer liet iedereen na bevestiging van een getachyoniseerde disk in de meterkast een blije verhoging van de spierspanning zien.

 

5G

Dat was een aantal jaren geleden en de technologie gaat verder. 5G komt er aan. Netwerkleveranciers en operators zijn achter de schermen druk bezig om het nieuwe netwerk uit te rollen. 5G heeft een korter bereik dan 4G, maar een grotere capaciteit en grotere accuratesse. Er zijn meer masten voor nodig, maar die masten kunnen wel preciezer stralen en kunnen meer apparaten tegelijk bedienen. Er gaat minder straling naar jou en meer naar het apparaat waar je mee te maken hebt. Alsof dat wat uitmaakt. Straling is straling en het heeft invloed op jouw energievelden. Als die kelderen, wordt je vermoeider, ontwikkel je allerlei klachten en kun je zelfs ziek worden.De discussie of 5G nou wel of niet slecht voor je is, doet er eigenlijk niet toe. Álle door mensen gecreëerde elektromagnetische velden veroorzaken een verstoring in je energieveld, dus ook 5G. Als zo’n verstoring langdurig aanhoudt, kan het tot ziekte leiden. Daarom is het zaak je goed te informeren, maar ook te mediteren en jezelf te beschermen.

 

Mediteren

Door te mediteren ga je terug naar je bron. Als je volledig aangesloten bent op de bron, in evenwicht bent en dat ook uitstraalt, dan staat je aura goed en heb je automatisch bescherming tegen alle vormen van straling. Of die nou komt van nare mensen om je heen of van zendmasten.
Omdat je niet hele dagen kunt mediteren en ook maar een mens bent die voortdurend wordt uitgedaagd, is het helemaal geen gek idee om jouw energiesysteem een handje te helpen.
Gelukkig zijn er veel manieren en middelen om de balans in je energievelden te herstellen. De getachyoniseerde en op bewezen werking gepatenteerde producten van Advanced Tachyon Technologies zijn daar een voorbeeld van.

Screenshot 2023 08 27 At 15.41.59