Blog
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Ze beschermen allemaal, maar...

Het wonder van tachyon

 

Wat is het verschil tussen alle hangers?

Advanced Tachyon Technologies, waar Tachyon Nederland de artikelen van levert, heeft een scala aan getachyoniseerde hangers. Bijna te veel, want hoe weet je nou welke je moet kiezen? Deze blog geeft je meer duidelijkheid.

Wat je als eerste moet weten, is dat dat alle hangers ontworpen zijn om over je thymusklier te dragen. Op die manier laadt je het energieveld van je thymusklier op tot zijn maximale potentie, waardoor jouw immuunsysteem gezond blijft. De hanger helpt je zo niet alleen met gezond zijn en gezond blijven; hij beschermt je tevens tegen de uitputtende en schadelijke gevolgen van allerlei van vormen van elektromagnetische straling en de straling van zendmasten. Oók tegen de 5G straling.

Toch is er een verschil tussen alle hangers. Hieronder vind je de meest belangrijke op een rijtje.

 

Mini-V: uitlijning van de chakra's

MINI V 5G SILVER GOLD 99896.1592946281

De Mini-V hanger hanger bevat in zijn stalen koker een speciaal geslepen en getachyoniseerd kristal. Dit kristal zorgt er voor dat de doorstroom van jouw verticale energie wordt gestimuleerd Tekens wanneer je door bepaalde gebeurtenissen uit jouw midden raakt, nodigt de mini-V je op een vriendelijke wijze uit om terug in het midden van alle chakra's te komen zodat de energie weer onbelemmerd van boven naar beneden door kan stromen. De mini-V trekt de energie als het ware door je lichaam en bevordert hiermee de 'vertical flow'.  Doordat de stroom tachyonen geconcentreerd op je thymusklier hangt, maar ook wanneer deze erboven of eronder hangt, wordt het energieveld van je thymusklier in de helende tachyon energie gezet. Dat levert bescherming tegen straling en doordat je keer op keer wordt uigenodig om in je midden te komen, zet de Mini-V hanger aan tot het opruimen van oude blokkades en spirituele groei. 

 Wil jij bijna ongemerkt doorgroeien naar leven vanuit 'the flow' én goed beschermd tegen straling zijn? Dan is dit jouw hanger.

 

Orb: beschermend veld

Orb goud tachyon Nederland ATTI

In tegenstelling tot de mini-V bevat de orb niet één speciaal geslepen kristal, maar een aantal getachyoniseerde silica korreltjes in zijn stalen buik. De tachyonen die deze korreltjes aantrekken en weer doorgeven, botsen op elkaar, wat een veld van beschermende energie oplevert. Wanneer je een orb draagt, ligt de nadruk meer op bescherming en op gezondheid, dan op spirituele groei. Al zal de orb ook op de lange termijn bijdragen aan bewustzijnsgroei. Het gaat alleen wat langzamer dan bij de mini-V.

 Wil je op een vriendelijke, maar effectieve manier beschermd zijn tegen straling? Dan is dit jouw hanger.

 

Vintage: gerichte kracht

Ultra emf vintage hanger boom tachyon Nederland ATTI

De ultra EMF vintage hanger lijkt op een medaillon en net zoals bij een medaillon herbergt het een ware schat. De ultra EMF vintage hanger heeft een dubbelzijdige getachyoniseerde micro disk in zijn fraai vorm gegeven stalen behuizing. Doordat de ultra disk direct op je thymusklier hangt, levert dat een enorme energieboost op die plek. Omdat de dubbelzijdige disk ook op elkaar botsende tachyonen produceert, heeft de EMF vintage hanger eveneens een beschermend veld van energie. De gerichte kracht van de disks is echter vele malen sterker dan de tachyonenergie die de orb produceert.

 Wil je niet alleen beschermd zjn, maar ook jou thymusklier een boost geven en vermoeidheid aanpakken?  Dan is dit voor jou de beste hanger.

 

5G ultra freedom hanger: powerhouse

Ultra 5g freedom zilver goudaccent tachyon Nederland ATTI

 De 5G freedom hanger is een verhaal apart. Hij is gemaakt aan de hand van de laatste inzichten van David Wagner om het maximale uit tachyonen te halen. De 5G freedom heeft twee geslepen kristallen in zich, met ruimte tussen beide kristallen. Dat levert een bijzonder krachtig energieveld op wat je maximaal en optimaal tegen 5G en andere vormen van elektrosmog en straling beschermt, maar wat voor sommigen ook een bijwerking kan hebben. De 5G freedom hanger kan in het begin ontgifting en klachten zoals hoofdpijn veroorzaken en net zoals de mini-V zet de 5G je zonder pardon aan tot bewustzijnsgroei.

 Wil je onontkoombare spirituele groei en maximale bescherming? Dan is dit jouw hanger.

 

Bescherming en groei

Door het dragen van en leven met getachyoniseerde producten zal je langzaam maar zeker je frequentie en je welzijn blijvend verhogen. Je groeit als mens op alle vlakken, ook spiritueel zul je bijna ongemerkt steeds verder open gaan. Doordat je je trilling verhoogt, ben je van nature al meer beschermd tegen 5G en elke andere vorm van straling. Immers, als je hoger inplugt dan de golflengtes om je heen, kun je er niet door worden aangetast. Je staat er boven. Je krijgt een soort immuniteit. Je wordt een supergeleider van levensenergie. En wie wil dat nou niet? Een open kanaal zijn voor de scheppende kracht van het universum. Je komt letterlijk ‘in the flow’.

 

Hoe het werkt

Alle getachyoniseerde producten werken volgens hetzelfde principe. Ze zijn op submoleculair blijvend gewijzigd waardoor ze een pernament doorgeefluik van tachyonen en tachyonenergie zijn geworden. Tachyonen bestaan enkel op een snelheid boven onze lichtsnelheid. Met getachyoniseerde producten kun je deze deeltjes en hun energie toch naar je toe halen. Tachyon energie heeft geen enkele frequentie. Alle geneesmiddelen, alternatieve geneesmiddelen, beschermers, kristallen etc. hebben hun eigen frequentie. Tachyon niet. Het bevat de potentie tot alle frequenties en is de brug tussen het ongeziene, alomaanwezige nulpuntsveld en onze 3D wereld.
De energievelden van jouw lichaam werken samen met de energievelden van de tachyon. Jouw lichaam onttrekt aan de tachyonenergie precies dié frequentie die het nodig heert voor genezing of om zich maximaal op te laden.
In dat proces kan het zijn dat je jezelf tegen komt, oude patronen achter je laat, relaties verandert en nieuwe keuzes maakt. Belangrijk is om geduld met jezelf en je heling te hebben. Getachyoniseerde producten zijn geen wondermiddelen, al kunnen ze wel wonderlijke resultaten boeken. Dat kan alleen, als jij ook goed voor jezelf zorgt.  Beweeg voldoende, vermijd stress, slaap 7-8 uur per nacht en eet gezond.

 

Gepatenteerde producten

Tachyon Nederland verkoopt de gepatenteerde en op bewezen werking geteste producten van Advanced Tachyon Technologies uit Amerika. De producten hebben geen frequentie, waardoor er niets aan kan blijven kleven. Verstorende energieën worden buiten jouw energieveld gehouden en wanneer er tóch een verstoring is, onttrekken de subtiele organiserende energievelden van jouw lichaam de juiste trillingsfrequentie aan de tachyonen om weer in balans te komen. Een proces wat zich zelf regelt.


 Nieuwsgierig en wil je meer weten over tachyon? Klik hier.

 Overtuigd en wil je direct de producten bekijken? Klik hier.

 

Interessant?

Vond je dit artikel interessant? Deel het dan gerust met de mensen waarvan je weet dat zij dit zullen waarderen. Hiervoor kun je de onderstaande buttons gebruiken.

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL