Biotensor consulten
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Biotensor consulten

Biotensor consulten met Marie-José van der laanWanneer je al langer tegen bepaalde problemen aan loopt, vastgelopen bent in je leven, je werk of je relatie of fsysieke klachten hebt, kan een biotensor consult uitkomst geven.

In een biotensor consult wordt gewerkt met een biotensor, een radionisch meetinstrument wat 'ja' of 'nee' kan schudden. De vragen die worden gesteld, roepen een reactie in jouw energiesysteem op. Als iets klopt of goed voor je is, resoneren jouw cellen op hun oorspronkelijke frequentie; als iets niet waar is of slecht voor je is, verlagen jouw cellen hun trilling. De biotensor registreert die beweging en geeft een 'ja' of 'nee' uitslag. De vraag die jij hebt of het probleem waar je mee worstelt, wordt op verschillende niveaus bekeken: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en kosmisch.

 

Biotensor therapeuten

Zelf geef ik even geen consulten. Ik neem pauze om andere dingen te doen, maar ik kan je wél doorverwijzen naar (mede) door mij opgeleide therapeuten met ieder hun eigen kwaliteiten en extra scholing/kunde. Onderstaande therapeuten helpen jou met liefde verder:

Aquamarijn praktijk voor welzijn
Marjon Blokland-van Aken, Laan van Hildernisse Noord 50, Bergen op Zoom.
Telefoon 065153454, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Energy & Mind, praktijk voor natuurgeneeskunde
Coco de Jong, www.energymind.nl.
Telefoon: 06-23673736, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wabisabico, Coaching voor jongeren
Silvia Vanhoutte, Meidoornlaan 25, 2940 Stabroek.
Telefoon: 0476 51 32 25, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

“Een mooi en fijn consult gehad, precies dat wat ik nodig had.”
Sandra

“Het gaat goed met mij, na jouw sessie heb ik veel meer rust in alle beslissingen die ik neem en voel ik mij sterker. Bedankt daarvoor.”
Jasmijn

“De consulten bij Marie-José hebben mij een totaal nieuwe kijk gegeven op eigenlijk alles en vooral een kritische blik naar mezelf. Mijn nieuwe inzichten hebben me volledig verrast en geven me houvast aan dit leven. Voor mij is Marie-José een natural, die heel goed in kan voelen en mensen de ruimte geeft om zichzelf te ontdekken en zichzelf te mogen zijn.”
Mieke

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL