Ervaringen
  • ✉ info@tachyonnederland.nl

Ervaringen

 

“Reeds twee keer heb ik in de stoel gelegen en een mooie ervaring gehad. Toen ik de eerste keer deze sessie onderging, voelde ik me redelijk uitgeput. Na twee dagen voelde ik de energie weer stromen en is het uitgeputte gevoel weggebleven. De tweede keer had ik last van een klacht die te maken had met een verminderd immuunsysteem. Erg benieuwd wat deze keer ging brengen. Maar net als de vorige keer merkte ik verandering op de 2e dag na de afspraak en is de klacht verdwenen. Wat ik tevens erg fijn vind aan de behandeling op dat moment, is dat ik een gevoel ervoer van helemaal leeg zijn, een meditatieve staat van zijn, dus erg ontspannen en relaxed. Kortom, ik vind het een aanrader!”
Esther

 

“Ik heb laatst de Tachyon workshop gevolgd. Ik had aangegeven dat ik galstenen heb en daar is toen op gewerkt. Ik moet om de 3 weken een kuur doen om die stenen eruit te krijgen en ik was vandaag aan kuur 7 toe en na 6x niks kwamen er nu wat stenen uit! Dus ik blij.”
Ellen

 

“De Tachyon-Behandeling heb ik als zeer aangenaam ervaren. Na de behandeling had ik even tijd nodig om in de wereld terug te keren. Bewustzijn van tijd wordt tijdens de behandeling niet ervaren. Bij thuiskomst moest ik heel veel geeuwen en had koude rillingen over mijn lichaam. Overstromingsgevoel van energie en blijheid.
Marie-José heeft de voetknobbels aan de grote tenen verder behandeld. Deze voelden koud aan terwijl de voeten warm waren. Ook hierna verdween de stekende pijn.
De pijn aan het polsgewricht heeft ze behandeld echter daarin wordt tot op dit moment een matig resultaat bereikt.”
Lia

 

“Marie-jose weet na een fijne binnenkomst binnen een paar minuten de blokkade in het lijf te vinden. Ze doet dit in goed overleg, stemt af en vertelt wat ze doet. Ik ben verbaasd over de krachtige werking van tachyon en de behandeling door Marie-Jose!”
Linda

 

“Ik kende de tachyon een klein beetje, in ieder geval niet in deze behandelvorm en ik had geen voorstelling van wat ik kon verwachten, het was een blanco ervaring, maar na de behandeling voelde ik me ontspannen.
Ik had klachten aan mijn kaken die leken meer ontspannen. Ik merkte dat ik meer in contact kwam met mijn buik. Nu, na een paar weken, is er nog steeds een verminderde spanning in mijn kaken merkbaar.”
M.

 

Benieuwd?

Wil je zelf ondervinden wat tachyon voor jou kan betekenen? Boek dan je tachyon wellness sessie, tachyon behandeling of combiconsult via de onderstaande linken.

Tachyon wellness sessie - Tachyon Nederland Tachyon wellness sessie
Heerlijk ontspannen

Dompel je onder in heerlijke tachyon energie ...

Boek hier je Tachyon sessie »

Tachyon behandeling - Tachyon Nederland
Tachyon behandeling
Voor allerlei klachten

Breng je energievelden weer in balans ...

Boek hier je Tachyon behandeling »

Tachyon Nederland - combiconsult
Combiconsult
Nog meer verdieping

Ga nog meer opgeruimd naar huis ...

Boek hier je combiconsult »

CONTACTINFO

06 12 111 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tachyon NL